Makkelijkste weg van snelweg naar Ruoms

Camping Ruoms presenteert info over de campings in en om Ruoms in de Ardeche
Plaats reactie
Jolanda
Berichten: 10
Lid geworden op: 02-11-2012 16:30

Makkelijkste weg van snelweg naar Ruoms

Bericht door Jolanda » 22-01-2015 16:20

Wij gaan deze zomer naar een camping in Ruoms in de Ardeche. Kan iemand mij aangeven hoe de weg is vanaf de snelweg tot in het dorp Ruoms. Zijn dit normale grote wegen of is dit eerder smal of redelijk bergop? En zijn deze wegen druk?

Ardeche
Site Admin
Berichten: 40
Lid geworden op: 31-10-2011 19:08

Bericht door Ardeche » 22-01-2015 16:29

Hoi Jolanda, er zijn verschillende wegen die naar Ruoms leiden. Je kunt bijvoorbeeld bij Montelimar de snelweg verlaten en dan via Le Teil richting Aubenas, dan richting Vogue, Balazuc en dan volgt Ruoms. Dit zijn brede wegen, heuvelachtig en en ooit echt stijl.

Je kunt ook een afslag verder nemen op de tolweg, dat is afslag Bollene. Rijd dan richting Pont Saint Esprit, richting Barjac, op naar Vallon Pont D 'Arc. Ook dit gaat door heuvelachtig gebied, maar slingeren iets meer dan dan de route via Aubenas.

Je kunt ook nog afslag Bollene nemen en dan richting L' Gorges de Ardeche rijden, maar dat is meer iets om te doen tijdens je vakantie in de Ardeche. L' Gorges de Ardeche is een prachtige kloof die je met de auto (maar nog veel beter per kano) kunt verkennen. Ik wens je een fijne vakantie op de camping in Ruoms!

Plaats reactie